Tuesday, March 10, 2009

Nieuwe Opdrachten

Onderstaand een lijstje van nieuwe opdrachten. Maak binnen een week een keuze aan welke opdrachten je wilt gaan meedoen. Let op: deze publikatie kan worden aangevuld met informatie. Ook kunnen nieuwe opdrachten worden toegevoegd.

AKI website
De huidige AKI website is een gedrocht en zou dus beter kunnen. Doe een voorstel. Verdiep je eerst in de technische- en inhoudelijke randvoorwaarden.

Website Cross Media Design
Binnenkort gaat de naam van onze afdeling veranderen. De website die we nu hebben is al weer uit het seizoen 05/06 en is nog steeds via allerlei links vanuit de Artez websites te bekijken. Kortom we hebben dus een nieuwe website nodig. Doe een ontwerpvoorstel, maar wel op basis van een Content Management Systeem.

ACD journaal
Bedenk een formaat voor een maandelijks afdelingsjournaal geschikt als VodCast in iTunes. En YouTube. Maximale lengte: 5 minuten.

Sleutelscene
Kies een sleutelscene uit een bekende speelfim en maak deze zo exact mogelijk na. Gebruik dezelfde camerainstelling en montage. Gebruik het originele geluid. Rip de originele scene van DVD en plaats hem in Final Cut Pro. je kunt nu heel gemakkelijk je eigen beeld vergelijken met het origineel.

Publicatie over de AKI in het duits en engels
Folder/poster combinatie over studeren op de AKI in het duits en in het engels. Wordt gebruikt voor werving in het buitenland.
Alles op één vel papier. Formaat: vrij. Tekst: beschikbaar via Coen. Illustraties: eindexamenwerkstukken van studenten uit het meest recente AKI Jaarboek (ook via Coen te verkrijgen).

Affiche Open Dag
Formaat A3 conform huisstijl ArtEZ. Gegevens via Coen Scheen. Affiche moet klaar zijn voor 3 april.

Folder Exchange Students
Briefing volgt binnenkort

No comments: