Wednesday, November 26, 2008

Archievering in Akinet

Neem het onderwerp exact over. Kopiëer de cursieve tekst als omschrijving. Comprimeer je werk door middel van slideshows.
Documenten groter dan 1 Mb hebben, naast het Masterdocument, een speciaal Previewdocument nodig.

INA BODE
Onderwerp: Synopsis Magazine
Omschrijving:
Ontwerp (grids, stylesheets, cover identity, etc.) voor een tijdschrift over 'Typografie in de Openbare Ruimte' inclusief pre-press en productieproces. 2008 Graphic Design and Techniques.

- - - -

FRANK ENGEMAN
Onderwerp: Hotspot
Omschrijving:
Voor HOTSPOT worden commercials / station idents / annimaties gemaakt die geschikt zijn voor HOTSPOT evenementen, en websites. De functie van beeld en geluid tijdens evenementen. Is het bewegend behang? Is geluid achtergrondmuziek? en hoe blijf ik aandacht van de toeschouwer vasthouden? HOTSPOT is het netwerk voor mediamakers: de creatieve club voor programmamakers van alle publieke omroepen, die regelmatig inspirerende bijeenkomsten organiseert op wisselende locaties. Doel is om nieuwe ideeën op te doen en van gedachten te wisselen met de blik gericht op de toekomst. De makers van nu moeten zich immers steeds beter profileren in het uitdijende media universum. Mediamakers nemen met HOTSPOT zelf de verantwoordelijkheid om te vernieuwen en de aandacht van de kijker en luisteraar te krijgen. 2008 Minor Audiovisual Design, Sound & Music.

- - - -

ROLAND SIPS
Onderwerp: Tekenlab
Omschrijving:
Dynamische sessies beeldgenereren aan de hand van een serie thema's o.a.:
• Aangereikt beeldmateriaal
• Beelden bij NRC storyboard
• Zwaaien, Bas Haring
• One Afternoon Fast Bike Action From West To East
• Loads of Numbers
• Snow
Elk eindresultaat is vervat in een 'Cahier'. 2008 Illustration Design


Onderwerp: MindMaps
Omschrijving:
Resultaten van de woensdagateliers. 2008 Illustration Design

- - - -

JOHAN VISSER
Onderwerp: Stop the Press
Omschrijving:
1) Een zelfportret zoals je graag in een krant of tijdschrift zou willen worden afgebeeld bij een artikel over je werk. 2) Een portret in opdracht van een collega student zoals die graag in een krant of tijdschrift zou willen worden afgebeeld in overeenstemming met de opdrachtgever, maar met eigen interpretatie. 3) Een portret van een collega student van de afdeling AC+D naar keuze en naar eigen inzicht. 2008 Graphic Communication Design+2008 Video- & Interactive Communication Design

Onderwerp: Aggregator
Omschrijving:
Vrijwel alle informatie die tegenwoordig op het web gepubliceerd wordt (kranten, nieuwsagentschappen, omroepen, blogs, u-name-it) geeft gespecificeerde RSS-informatie af. Op deze informatie kun je je abbonneren. Een pagina die een verzameling van abonnementen laat zien noemt met een Aggregator. Bijgaand een schets van de ideale Aggregator on-line, met de nadruk op visie, niet om de techniek. Rekening houdend met zowel voor- als achterkant, gebruikersvriendelijkheid. 2008 Graphic Communication Design+2008 Video- & Interactive Communication Design

No comments: